Missie

Attentives® biedt betere oplossingen voor bedrijven bij de inkoop van marketingmaterialen, door slim gebruik te maken van een groot netwerk van fabrikanten, importeurs en drukkerijen.

Het is de missie van Attentives® dat klanten erop kunnen vertrouwen dat Attentives® altijd alles in het werk stelt om de beste kwaliteit te leveren tegen de beste prijs. Om dit te bereiken zorgt Attentives® dat klanten, leveranciers en partners de juiste aandacht krijgen. Prijs is altijd belangrijk, maar goede kwaliteit, afspraken nakomen en vertrouwen verdienen is net zo belangrijk.

Goede en duidelijke communicatie zorgt ervoor dat het resultaat de verwachtingen overtreft. Met meer dan 20 jaar productkennis en een groot netwerk in Europa en Azië is Attentives® in staat om voor ieder project de mooiste en meest effectieve marketing materialen te verzorgen.

 

“Attention is everything”

Arno De Meersman

Arno De Meersman

Zaakvoerder Attentives® België

arno de meersman

Mijn introductie in de wereld van marketingmaterialen en promotionele media was bij een internationale leverancier waarvoor ik accountmanager Benelux was. Hierdoor werd ik snel vertrouwd met productieprocessen, personalisatiemogelijkheden, materialen en kwaliteitsbewaking.

Al snel besefte ik dat de branche helemaal m’n ding is maar in deze functie was er weinig ruimte voor creativiteit. Dit is dan ook de hoofdreden waarom ik oor had naar het runnen van Attentives® België – creatieve processen koppelen aan een uitgebreide productkennis. Deze combinatie steeds toetsen aan de visie, uitstraling en budget van bedrijven zorgt ervoor dat we de juiste marketingmaterialen vinden die écht het verschil maken.

 

De naam

Attentives® is een afgeleide van de woorden attent en attention, omdat alles in marketing draait om aandacht. Met échte aandacht bereik je meer. Hoe beter ik mijn werk doe, des te effectiever de marketing van onze klanten is.

Ik hoop dat we veel mooie merken en bedrijven, klein en groot, tot het klantenbestand van Attentives® België mogen verwelkomen.

Je bent altijd welkom voor een kop koffie en een goed gesprek.

Met vriendelijke groeten,

Arno De Meersman
0479 22 07 67