Missie

Attentives® biedt betere oplossingen voor bedrijven bij de inkoop van marketingmaterialen, door slim gebruik te maken van een groot netwerk van fabrikanten, importeurs en drukkerijen.

Het is de missie van Attentives® dat klanten erop kunnen vertrouwen dat Attentives® altijd alles in het werk stelt om de beste kwaliteit te leveren tegen de beste prijs. Om dit te bereiken zorgt Attentives® dat klanten, leveranciers en partners de juiste aandacht krijgen. Prijs is altijd belangrijk, maar goede kwaliteit, afspraken nakomen en vertrouwen verdienen is net zo belangrijk.

Goede en duidelijke communicatie zorgt ervoor dat het resultaat de verwachtingen overtreft. Met meer dan 20 jaar productkennis en een groot netwerk in Europa en Azië is Attentives® in staat om voor ieder project de mooiste en meest effectieve marketing materialen te verzorgen.

 

“Attention is everything”

Arno De Meersman

Arno De Meersman

Zaakvoerder Attentives® België

arno de meersman

Mijn introductie in de wereld van marketing oplossingen en promotionele media was bij een internationale leverancier waarvoor ik accountmanager Benelux was. Hierdoor werd ik snel vertrouwd met productieprocessen, personalisatie mogelijkheden, materialen en kwaliteitsbewaking.

Ronald – zaakvoerder en oprichter van Attentives® Nederland – heb ik vanuit deze positie leren kennen. Ondanks het grote aanbod aan wederverkopers merkte ik al snel dat Ronald met Attentives® zich sterk wist te onderscheiden op vlak van creativiteit, innovatie en klantgerichtheid. Ik had dan ook meteen oor naar de opstart van Attentives® België en ondertussen is het dan ook mijn missie deze duurzame en vernieuwende werkwijze uit te dragen op de Belgische markt.

De naam

Attentives® is een afgeleide van de woorden attent en attention, omdat alles in marketing draait om aandacht. Met échte aandacht bereik je meer. Hoe beter ik mijn werk doe, des te effectiever de marketing van onze klanten is.

Ik hoop dat we veel mooie merken en bedrijven, klein en groot, tot het klantenbestand van Attentives® België mogen verwelkomen.

Je bent altijd welkom voor een kop koffie en een goed gesprek.

Met vriendelijke groeten,

Arno De Meersman
0479 22 07 67